PU HAFIZ

Siapa yang tidak kenal Dato’ Dr Haji Mohd Fadzilah Kamsah atau lebih dikenali sebagai DMFK. Kata-kata motivasi sentiasa terngianga-ngiang di telinga sejak kita masih kecil.

Menurut perkongsian di akaun Facebook rasminya, pakar motivasi ini baru sahaja melalui pembedahan mata kelmarin.

Ikuti perkongsiannya Dato’ Dr Mohd Fadzilah Kamsah :

DMFK selepas operate mata kelmarin..
Doktor beri cuti 2 bulan. Mohon ampun maaf atas pembatalan program yang dirancang. Mohon doakan saya segera sembuh. Jazakallah khairan kathira, Wassalam.

Menerusi perkongsian gambar dan kapsyen, Dato’ Dr Fadzilah Kamsah baru sahaja selesai menjalani pembedahan mata kelmarin. Selepas selesai pembedahan beliau diberi cuti selama dua bulan. Beliau juga memohon maaf atas pembatalan program yang telah dirancang selama ini.

Di samping itu, beliau memohon seluruh masyarakat mendoakan dia segera sembuh. Dalam masa yang sama, PU Hafiz juga turut meminta pengikutnya mendoakan kesembuhan gurunya menerusi akaun Instagramnya.

IKLAN

Ikuti perkongsian, PU Hafiz :

Mohon semua doakan guru saya ye… DFMK… .
Semoga Dato cepat sembuh…
الله يشفيك شفاءا عاجلا

Rata-rata netizen semuanya mendoakan kesejahteraan DMFK sama ada di akaun Facebook DMFK dan juga di akaun Instagram PU Hafiz.

IKLAN

Di akaun Facebook rasmi DMFK:

IKLAN

Manakala, komen-komen pengikut di akaun instagram PU Hafiz:

MW: Semoga DMFK segera sembuh dan pulih seperti sediakala. Sesunggguhnya ramai yang mendoakan kesihatan DMFK kembali baik dan dapat berceramah seperti biasa. Insya-Allah.