Setiap kali dia berbicara, sejuk hati bila mendengar nasihat dan kata-katanya. Datuk Prof. Dr. Muhaya, 60, satu nama yang cukup dikenali di kalangan rakyat Malaysia dengan bait-bait ayat yang dapat memberikan inspirasi kepada sesiapa sahaja yang mendengarkannya.

Ketokohan dan pengaruhnya lebih dari 25 tahun begitu besar dalam landskap motivasi diri mahupun kerjaya profesional dalam bidang kedoktoran, hingga dapat mengubah minda masyarakat untuk berubah menjadi lebih baik, menerusi inspirasi yang diberikan.

Selaras dengan dunia digital pada hari ini, Prof Muhaya juga tidak ketinggalan untuk memilih pendekatan global seperti laman media sosial untuk menyebarkan dakwah. Kata-kata semangat dan nasihat yang dikongsi bersama boleh dijadikan inspirasi untuk sebuah kehidupan yang lebih bahagia.

Oleh Kerana ketokohan dan kewibawaannya ini menjadikan beliau salah satu daripada panel untuk rancangan Mingguan Wanita talkshow yang akan bersiaran pada minggu depan. Beberapa petikan nasihat yang dikongsi dalam instagram beliau untuk tatapan dan panduan pembaca Mingguan Wanita.

IKLAN

Jangan lupa untuk menonton bualbicara Mingguan Wanita Talkshow yang akan bersiaran minggu hadapan, 8 Julai 2019 di Astro Prima 105 dan Prima HD setiap Isnin hingga Jumaat pada jam 11-12 tengah hari.

#mingguanwanitatalkshow

IKLAN

#mingguanwanita

IKLAN

#temansetiapwanita

#AstroPrima105
#AstroPrimaHD121

Celik Mata & Hati Bersama Prof Muhaya Celik Mata & Hati Bersama Prof Muhaya Celik Mata & Hati Bersama Prof Muhaya Celik Mata & Hati Bersama Prof Muhaya Celik Mata & Hati Bersama Prof Muhaya
https://www.instagram.com/profmuhaya

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI