bapa liwat anak

Allahu Rabbi… kalau macam inilah gayanya cerita bapa liwat anak, memang kategori keji!

Langsung tak layak digelar bapa! Agen unit amanah, 36 tahun tanpa teragak- agak mengaku meliwat anaknya sehingga terkeluar najis.

Lebih mengejutkan lagi, dia juga mengaku melakukan perbuatan itu kali pertama pada 3 April 2015 di sebuah hotel ketika mengadakan umrah di tanah suci Makkah, semasa mangsa berumur 13 tahun, dua tahun lalu.

Setiap kali diperlakukan perbuatan itu, mangsa menepis tangan bapa durjana tersebut.

Apabila melawan, mangsa ditolak, diheret dan ditindih tanpa belas ehsan.

IKLAN

Perbuatan keji itu dilakukan tiga kali sehari hampir setiap hari bermula Januari lalu sehingga dia ditangkap 26 Julai lepas.

Mangsa dikawal ketat oleh lelaki itu. Pergaulan dan pergerakan sentiasa dipantau. Dia dihantar dan dijemput dari sekolah olehnya.

Menurut guru kelas, prestasi pelajar berkenaan lemah dan mangsa sering bersendirian di sekolah.

IKLAN

Mangsa tiada daya untuk mengadu serangan seksual itu kerana takut, bimbang dimarahi dan tidak dipercayai.

Punyalah dahsyat, tertuduh didakwa meliwat anak kandungnya setiap hari sepanjang bulan Januari, Februari, Mac, April dan Jun termasuk ketika sambutan hari raya pada 25 Jun lalu.

Namun, akhirnya remaja itu menemui kekuatan selepas bapanya menyuarakan hasrat untuk mengambil dua lagi adik perempuan yang dibawah jagaan ibunya tinggal bersama mereka.

IKLAN

Tidak rela apa yang berlaku ke atas diri terjadi kepada adik-adiknya, dia kemudiannya mengadu kepada ibunya pada 25 Julai ketika berada di rumah wanita itu.

Pendedahan itu mengejutkan ibu mangsa sebelum laporan polis dibuat.

Kesemua fakta ini dikemukakan oleh Timbalan Pendakwa Raya, Nordalina Ali dan diakui lelaki itu.

Kesudahannya bapa kejam ini dipenjara 48 tahun dan sebat 24 kali di Mahkamah Jenayah Seksual Terhadap Kanak-Kanak selepas mengaku bersalah atas 623 tuduhan pelbagai kesalahan seksual.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI