Selepas beberapa tahun menanti zuriat, syukur Alhamdulillah hari ini isteri kepada pelakon, Adam Corrie Lee Abdullah, 50, Fazema Mohd Fuad selamat melahirkan seorang bayi di hospital KPJ Ampang Puteri Specialist Hospital.

Adam yang memuat naikkan sekeping gambar bersama bayi comelnya di Instagram dengan kapsyen rasa bersyukur kerana semuanya sudah selamat.

“Alhamdulillah.. bidadari saya sudah selamat melahirkan BabyLee tadi.. jutaan terima kasih yang mendoakan kesejahteraan kami.

Senyum selalu,
Selalu bersangka baik,
InsyaAllah hati tenang.”

10 Tahun Menanti Rezeki Anak

Diuji lambat dapat anak namun sangat postif, malah menganggap Allah bagi dia rezeki berbulan madu lebih bersama isterinya selama 10 tahun. Dan akhirnya hari ini Allah bagi pelakon lelaki ini memeluk zuriatnya sendiri.

Berkongsi cerita bahagia dapat bayi lelaki, dia dulu pernah berdoa agar pasangan suami-isteri yang belum dikurniakan cahaya mata cepat-cepat diberikan rezeki anak.

IKLAN

InsyaAllah .. baby Lee adalah baby boy. Doakan #babyLee sihat dlm kandungan mak @puan_fazi_fuad dan lahir cukup bulan nanti ?. Doakan juga Baby Lee akan menjadi penyambung dakwah Rasulullah SAW kelak.

Siapa sangka umur kita dah 50 tahun, bidadari saya 40 tahun, syukur baru dpt zuriat pertama. Semuanya kehendak Dan dengan izinNya. Usaha, Doa dan Tawakal pada Allah.

IKLAN

Nama penuh? Nanti la.. belum lahir lagi.. murabi sy sarankan umum pada hari ke 7 selepas dilahirkan.

“Saya doakan juga mereka yang masih menanti rezeki zuriat semoga Allah berikan zuriat juga,” kata Adam.

IKLAN

Tak Jadi Untuk Czer Sebab…

Melalui tulisannya di laman Instagram, isterinya tak jadi melahirkan anak secara pembedahan kerana sebab-sebab tertentu.

Alhamdulillah isteri saya @puan_fazi_fuad tak jadi czer utk bersalin setelah doktor pantau kesihatan bidadari di hospital. .
Kalau bidadari sy bersalin smlm, baby Lee akan lahir tak cukup bulan. Alhamdulillah.. terima kasih yang mendoakan kesihatan bidadari sy dan Baby Lee.

Doktor nasihatkan banyakkan berehat , tak boleh keluar rumah supaya Darah Tinggi terkawal dan baby Lee lahir cukup bulan dan sihat kelak. Baby Lee nak bermanja lagi dalam rahim mak tu.

Saya wakil bidadari saya ingin minta maaf yang whatsapp, call, DM dan sebagainya beliau, tak dapat menjawab sebarang panggilan. Hp dia silent. Perlukan masa untuk diri sendiri berehat.

Banjir dengan doa dan ucapan tahniah di ruangan komen Instagram miliknya, Hakak pun tumpang bahagia dengan kehadiran orang baru. Tahniah buat pasangan ini kerana sudah mendapat peluang menjadi ayah dan ibu. Semoga anaknya membesar menjadi anak SOLEH dan penyejuk hati Adam dan isteri.