Cantiknya lahai tengok Datin Seri Zizie Izette lepas bersalin. Biar pun baru-baru ini beliau berkongsi gambar simple OOTD, ibu anak kembar ini tetap mantain cantik malah sentiasa berseri-seri.

Kata isteri kepada Datuk Seri Bung Moktar Radin, ahli parlimen Kinabatangan ini, sejak adanya anak kembar, Aadam Zac Izette (abang) dan Aaleph Zeke Izette (adik) dirinya semakin sibuk menguruskan mereka.

Sejak dah ada anak berderet-deret ini, nak keluar pun dah main sarung je. Apa-apa yang ada. Muka pun togel je.

Nak siapkan anak-anak pun dah makan masa.”

Last-last mommy asal siap je dah.”

 

 

Ini kerana akuinya, bab menguruskan anak-anak kebanyakannya diuruskan sendiri. Dan tak bergantung sepenuhnya dengan pembantu.

I dont depend 100% on my helpers.”

Mostly semua buat sendiri bab menguruskan anak-anak melainkan tak cukup dua kerat tangan ini.” Baguskan ibu anak kembar ini. Bermakna kasih sayang anak-anak akan tertumpah sepenuhnya dekat ibu.

Bonding dengan anak-anak pun akan terbina jika ibu dan ayah uruskan sendiri anak-anak mereka sejak dari bayi lagi.

Datin Seri Zizie Izette juga mempunyai anak perempuan, Naila Nur Jenna berusia 3 tahun.

 

Demi Kembar, Lepas Ini Dan Seterusnya.. Ini OOTD Paling Ringkas

Akui Datin Seri Zizie lagi,

This is my simplest ootd. It will be this way from now on.”

Yang penting ada gambar. Jadilah..”

Apa pun yang Datin Seri Zizie pakai tetap cantik di mata para peminatnya. Baca komen-komen peminat ni..

 

 

Pantang 44 Hari

Tengok bentuk tubuh Datin Seri Zizie yang kembali langsing selepas melahirkan anak kembar sememangnya menjadi idaman mana-mana mak-mak yang alami berat badan naik mendadak sepanjang kehamilan.

 

‘Bab Urus Anak-anak Mostly Semua Buat Sendiri..’ - Zizie Izette

 

Beliau berpantang selama 44 hari dan menggunakan khidmat Kimporo postnatal. Antara artis lain yang pernah menggunakan khidmat ‘postnatal rejuvenation retreat’ ini adalah pelakon dan pengacara Yasmin Hani.

Aadam Zac Izeete dan Aaleph Zeke Izette (sebutannya Alif) dilahirkan pada hari Jumaat, 29 Disember 2017 pada jam 5. 48 pagi (Aadam) dan 5.50 pagi (Aaleph) dengan berat masing-masing 2.74 KG dan 2.78 KG.

Semua Kuasa Allah, Saya Hamil ‘Naturally’ Tanpa Sebarang Rawatan – Zizie Izette

Sumber/Foto : Instagram Zizie Izette

 

 

Jangan Lupa Komen

komen