Astro, salah satu rangkaian perkhidmatan televisyen bersatelit yang rata-rata menjadi satu kemestian yang ada di setiap rumah. Malah, dengan keadaan sekarang ini, inilah cara untuk semua orang mendapat informasi, hiburan dan sebagainya

Melalui Astro inilah penonton pasti tidak akan bosan kerana pelbagai cerita dan hiburan yang menarik mampu menepati citarasa anda. Paling penting, ia membantu mengeratkan hubungan kekeluargaan dengan berkumpul bersama-sama menyaksikan rancangan yang diminati dan digemari bersama.

Astro adalah hak milik sepenuhnya oleh MEASAT Broadcast Network Systems, di bawah syarikat Astro Malaysia Holdings Bhd. Perkhidmatan penyiaran Astro kini tidak hanya terhad kepada satelit berbayar, bahkan menerusi IPTV (Astro IPTV) dan penyiaran satelit percuma (NJOI) untuk semua orang menyaksikan siarannya.

Tanggal 1 Jun 2021 lalu, Astro telah meraikan ulang tahunnya yang ke-25. Sudah tentulah dengan ‘Jubli Perak’ ini, pelbagai rancangan yang menarik dan promosi menanti anda.

 Astro Raikan 25 Tahun Menghiburkan Rakyat Malaysia

Selama perjalanan hiburan Astro 25 tahun untuk rakyat Malaysia, Astro berjuang dan berkembang setiap masa seiring dengan cara penyerapan informasi di kalangan pengguna TV, Radio dan Digital.

Dengan perubahan dan perkembangan baru dalam tingkah laku pengguna, Astro berusaha memberi perkhidmatan terbaik dan membawa jenama anda ke barisan hadapan pasaran, disokong oleh rangkaian pengguna besar di belakang Astro dan keseluruhan ekosistem media.

 Memperkenalkan Tawaran 8.8 oleh Astro Media Solutions Untuk Mambantu Anda Pulih Lebih Pantas Dan Bangkit Lebih Kuat

Di Astro, pihaknya berusaha menerokai dan mencari peluang pemasaran baharu untuk membantu memperluaskan jenama anda di kalangan pelanggan baharu.

Hampir separuh daripada penduduk Malaysia telah menerima sekurang-kurangnnya 1 dos vaksin Covid 19. Sekarang, jenama anda pula perlu membina hubungan emosi baru dengan khalayak ini sama ada memberi ganjaran kepada pelanggan yang setia bersama anda dan mengenal pasti jenis pelanggan baharu anda.

Dos Berganda, Rangsangan Berganda

Sementara demam festival membeli-belah 8.8 masih hangat, pihak Astro melanjutkan Promosi 8.8 bersempana Ulang Tahun Astro Ke-25, tawaran rangsangan mega istimewa optimum yang menawarkan nilai terbaik untuk pelaburan media anda. Dengan diskaun extra 8% dan 25% spot ekstra untuk semua pakej off-the-rak di TV, Radio dan platform Digital.

Dengan kandungan yang dilokalkan di setiap platform penonton anda berada, pakej ini boleh menggandakan peluang perniagaan anda sampai kepada kumpulan sasaran. Dengan pelaburan kecil anda dapat publisiti besar dan tentunya dapat mempercepatkan pemulihan serta pertumbuhan perniagaan anda.

  1. Contoh Tawaran: Pakej Gempak 2021

Astro Raikan 25 Tahun Dengan Tawaran Berganda Demi Hiburkan Rakyat Malaysia

Astro Raikan 25 Tahun Dengan Tawaran Berganda Demi Hiburkan Rakyat Malaysia

  1. Contoh Tawaran: Pakej MyDunia Starter B

Astro Raikan 25 Tahun Dengan Tawaran Berganda Demi Hiburkan Rakyat Malaysia

Astro Raikan 25 Tahun Dengan Tawaran Berganda Demi Hiburkan Rakyat Malaysia

IKLAN

Astro Raikan 25 Tahun Dengan Tawaran Berganda Demi Hiburkan Rakyat Malaysia

Tawaran ini terbuka kepada semua pengiklan dengan media orders baharu yang diterima pada 2 Ogos – 15 September 2021. Tertakluk kepada terma dan syarat.

#WeAreBetterTogether, hubungi team Astro hari ini di mediasolutions@astro.com.my. Klik di sini untuk melihat kesemua pakej terbaik yang optimum untuk TV, Radio, Digital dan platform OTT. Sekiranya anda adalah SME, daftar sebagai ahli SME360 di sini untuk lebih banyak pakej pengiklanan dengan diskaun eksklusif sehingga 90% sesuai untuk semua jenis saiz perniagaan.

 

Terma dan Syarat:

  • Tawaran ini sah untuk semua pakej Astro off-the-rak untuk TV, Radio dan platform Digital.
  • Hanya sah untuk media orders BAHARU yang diterima pada 2 Ogos– 15 September 2021.
  • Tempahan berdasarkan siapa cepat dia dapat dan tertakluk kepada kekosongan inventori pada masa tempahan
  • Pengiklan boleh menebus 25% spots ekstra untuk mana-mana saluran yang telah ditempah dalam media order yang sama kecuali Astro Ria (6pm – 12am) dan Astro AEC (6pm – 12am).
  • Semua spots ekstra mesti ditebus bersama-sama dengan spots yang telah dibayar dan saluran yang ditempah dalam satu media order dan Astro tidak bertanggungjawab untuk mana-mana spots iklan yang tidak ditebus atas apa alasan sekali pun.
  • Semua spots hendaklah dimanfaatkan selewat-lewatnya pada 31 Januari 2022; tiada tempoh lanjutan akan diberikan untuk spots yang tidak digunakan.
  • Tawaran ini tertakluk kepada terma dan syarat pengiklanan, sila lawati https://www.quake.com.my/advertising-terms-and-conditions untuk maklumat lanjut.

 

Jom Sertai Sekarang….

DAFTAR SEKARANG WEBINAR EKSKLUSIF CEO BISNES VIRAL DI

IKLAN

https://toko.ideaktiv.com/…/webinar-eksklusif-ceo…/

 

Bangkit Wanita Mingguan Wanita

Group khas buat semua wanita B40 dan M40 yang mahu bangkit maju dari kehidupan sekarang menerusi perkongsian tip, promosi kursus anjuran Mingguan Wanita, perkongsian kisah inspirasi wanita. #langkahyakinlakarkejayaan

https://t.me/bangkitwanitaMW

 

Follow kami di :

Facebook Mingguan Wanita

IKLAN

Instagram Mingguan Wanita

Twitter Mingguan Wanita

 

 

#bangkitwanita

#langkahyakinlakarkejayaan

#bisnesdarirumah

#mingguanwanita

 

 

 

 

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI