6 Sebab Mak-mak Untung Berganda Kalau Singgah HABIB Dari 1 Sampai 3 Jun Ini

Sebut saja HABIB, mak-mak tentu terbayangkan Habib Jewel kedai berlian permata yang memang jadi idaman hati mak-mak nak melangkah ke sana. Sebab apa tau mak-mak, sebab barang kemas ini memang sahabat wanita.

Dekat barang kemas itu sendiri ada aura awet muda yang boleh serlahkan kejelitaan dan kecantikan seseorang wanita. Dalam Al Quran sendiri disebut sebanyak 13 kali, emas itu digunakan sebagai perhiasan syurga.

Haa.. dah tahu kan betapa barang kemas ini penting bak BFF orang perempuan. Sebab inilah juga HABIB Jewel tak nak mak-mak ‘kosong’ tanpa teman baik di musim perayaan Aidilfitri ini.

Rugi kalau mak-mak tak rebut peluang, singgah ke bilik pameran HABIB yang akan berlangsung dari 1 hingga 14 Jun ini. Sebab akan berlangsung 2 acara iaitu Rantaian Kasih dan Bazar Ramadan. Ini selebihnya yang mak-mak kena rebut peluang yang HABIB tawarkan ini.

1. Potongan Harga Emas Sehingga RM25 Segram

Mak-mak boleh bawa diri sendiri, adik beradik perempuan mahupun kawan-kawan ke bilik pamerah Habib di seluruh Malaysia sebab ada potongan harga RM8 hingga RM25 segram untuk emas 916/999. Lagi bagus kalau boleh bawa suami, mana tahu suami belanja.

IKLAN

2. Diskaun Apa Tu Sampai 70 Peratus

Dengarnya ada diskaun sampai 70% untuk barangan kemas berlian dan batu permata. Dekat HABIB ini rekaan batuan permatanya memang ekskusif. Lagi-lagi nak raya ni, tentu mak-mak nak nampak lain dari yang lain kan. Walau cuma sebentuk cincin, aura mak-mak akan jadi berbeza. Cantik dan tersendiri.

3. Ada Hadiah Percuma Bagasi Untuk Mak-mak

Dengan setiap pembelian barang kemas berlian dan batu permata bernilai RM10,000 ke atas dalam satu resit mak-mak boleh dapat hadiah percuma berbentuk bagasi (Sementara stok masih ada).

4. Block Tarikh 1, 2, 3 Jun Sebab HABIB Nak Bagi Hadiah

1 Jun : 50 pelanggan pertama di setiap bilik pameran yang mengambil bahagian boleh dapat loket emas 916 berharga RM98 setiap satu.

IKLAN

2 Jun : Acara Singgah Sahur di HABIB (Ampang Point sahaja)
: Bilik pameran dibuka sehingga 12 tengah malam
: Makanan disediakan untuk pelanggan bersahur
: Hadiah percuma dengan setiap pembelian untuk pelanggan yang memakai baju bertema Arab dari 9.30 malam hingga 12 tengah malam.

3 Jun : 50 pelanggan pertama di setiap bilik pamerah yang mengambil bahagian boleh dapat subang Mutiara pada harga RM66.

IKLAN

5. Masa Inilah Barang Kemas Anda Bernilai

Sepanjang tempoh promosi ini HABIB akan menawarkan harga belian tertinggi untuk barang kemas berlian dan emas lama anda. Masa inilah peluang untuk anda tukar barang kemas lama ke baru.

6. Ini Lokasi Bilik Pameran HABIB Terpilih

HABIB Ampang Point
HABIB Alamanda Putrajaya
HABIB Angsana Johor Bahru Mall
HABIB Gurney Plaza Penang
HABIB KB Mall Kelantan
HABIB Mydin Kuala Terengganu
HABIB Mydin MITC Melaka
HABIB Mydin Seremban 2
HABIB Mydin Meru Raya Ipoh
HABIB East Coast Mall Kuantan
HABIB Aman Central Kedah
HABIB Central Square Sg Petani
HABIB Imago Kota Kinabalu
HABIB The Spring Kuching

Iklan Raya HABIB – Dalam Hati Opah #RantaianKasih

 

Klik Sini Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=OG8HA03gnLU
Klik Sini FB : https://www.facebook.com/habibjewels/videos/10155350105627750/

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI