Kejadian yang berlaku di Argentina, Amerika Selatan ini, seorang lelaki dijatuhkan hukuman penjara selama 12 tahun 8 bulan selepas didapati bersalah menodai anak kandungnya sendiri.Lebih menyedihkan, perbuatan terkutuk itu diulang berkali-kali sejak 22 tahun lalu sehingga mangsa melahirkan lapan anak.

Domingo Bulacio, 57, tidak menunjukkan sebarang emosi ketika hukuman dijatuhkan di mahkamah Santiago del Estero, Rabu lalu.

Bulacio yang dikenali dengan nama panggilan Vernacho dilapor berada dalam tahanan polis sejak Januari tahun lalu.

Bulacio melarikan diri dari rumahnya di Villa Balnearia selepas mangsa, Antonia Bulacio memutuskan untuk melaporkan perbuatan terkutuk bapanya.

IKLAN

Sejak Mangsa Berumur 11 Tahun

Mangsa mendakwa ayahnya telah menjadikan dia sebagai pelampias nafsu sejak dia berumur 11 tahun, selepas ibunya meninggalkan rumah.

“Sejak ibu saya meninggalkan rumah, saya menjadi ‘isteri’ ayah saya, dia selalu mengugut untuk membunuh saya jika saya berkata apa-apa.

“Dia akan memukul saya jika dia melihat saya berbual dengan jiran atau apabila ingin ‘tidur’ bersama.

Ancaman Bunuh

Menurut mangsa, dia juga menerima ancaman bunuh beberapa saudara sebelah bapanya selepas melaporkan kejadian kepada pihak berkuasa.

IKLAN

“Saya takut akan keselamatan saya dan anak-anak saya.

“Saya kini menerima ancaman dari saudara pihak ayah saya untuk menarik balik aduan saya terhadapnya,” katanya lagi.

Bulocia dijatuhi hukuman selepas keputusan DNA mengesahkan dia sebagai bapa kandung kepada anak-anak itu.

IKLAN

Tergamak Rogol Anak Sendiri Selama 22 Tahun Sehingga Lahirkan 8 Anak!

Sadis sungguh perbuatan sang bapa durjana ini.Tempoh 22 tahun bukan jangka masa yang sekejap. Ayah yang seharusnya menjadi pelindung, sebaliknya menghancurkan kehidupan anak-anak.Semoga hukuman yang lebih berat dan setimpal dikenakan kepada perogol ini!

Sumber:Sinar Harian

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI