Raya Norma Baharu Bersama Huawei Y6p ‘Skrin, Bateri Dan Gaya Besar’ Hanya RM559

Hari Raya di musim Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) serba berbeza. Biar pun Hari Raya, anda disarankan melakukan penjarakan sosial. Ianya membuatkan Aidilfitri disambut dalam norma baharu, tiada istilah balik kampung apatah lagi kunjung mengunjung. Tetap, rakyat Malaysia meraikan Hari Raya dengan gembira.

Hari Raya semakin bermakna dengan adanya Huawei Y6p, telefon pintar terkini keluaran Huawei yang ditawarkan pada harga RM559. Sangat berpatutan harganya ditambah nilai dengan ciri-ciri terbaru dan canggih.

Jom semak, apa yang istimewa dengan telefon pintar, Huawei Y6p ini.

Huawei Y6p Ada Aksesori Cantik Sepadan Dengan Baju Hari Raya Anda

Hari Raya ini walau tak dapat balik kampung, tetap meriah dengan gambar-gambar kenangan bersama tersayang. Terima kasih Y6p sebab ada skrin dan bateri yang besar. Mudah sangat nak simpan banyak gambar dan video dalam phone yang dikongsi dari sanak saudara.

Gambar OOTD pagi raya pun boleh ambil lama-lama sebab besarkan bateri phone tu.

Satu lagi.. bila nak buat panggilan telefon, video atau mesej ahli keluarga dan rakan-rakan untuk ucapkan Selamat Hari Raya, bateri telefon yang tahan lama dalam jangka masa panjang penting sangat. Jangan bimbang, sebab Huawei Y6p lengkap dengan pakej bateri tahan lama ini.

Paling seronok. Y6p ini hadir dengan 3 warna menarik yang boleh dipadankan dengan baju Hari Raya anda, begitu juga aksesori cantik untuk meraikan Hari Raya. Apa ada hal.. raya kan sebulan.

IKLAN

Raya Norma Baharu Bersama Huawei Y6p ‘Skrin, Bateri Dan Gaya Besar’ Hanya RM559

Boleh Buat Panggilan Video Bersama Yang Tersayang

Skrin telefon pintar ini bersaiz 6.3 inci dengan resolusi 1600×720. Amat selesa untuk panggilan video bersama yang tersayang di pagi Hari Raya. Lagi-lagi waktu inilah nak bermaafan dan bertanya khabar.

Bagi yang meraikan Hari Raya tanpa ibu bapa di sisi dan cuba memasak lauk istimewa sendiri. bolehlah cuba buat panggilan bersama ibu bapa, rakan taulan dan masak bersama-sama.

Raya Norma Baharu Bersama Huawei Y6p ‘Skrin, Bateri Dan Gaya Besar’ Hanya RM559

Rakam Memori Aidilfitri

Huawei Y6p didatangkan dengan kamera belakang 13MP dan kamera hadapan 8MP, sesuai untuk mengambil gambar dan video kenangan. Bolehlah ambil gambar ibu sedang memasak, nanti kongsikan dengan abang dan kakak yang tak dapat balik raya tu.

Ruang memori Y6p bersaiz 64GB membolehkan anda simpan gambar dan video dengan banyak. Boleh lagi nak buat sesi fotografi dengan baju sedondon Hari Raya untuk kenang-kenangan. Kan Raya PKP ini istimewa.

Pelanggan Huawei yang membeli peranti Y6p layak mendapatkan 15GB cloud storage secara percuma selama 12 bulan. Tak perlu dah nak risau sama ada cukup storan atau tak untuk semua video dan gambar raya.

Raya Norma Baharu Bersama Huawei Y6p ‘Skrin, Bateri Dan Gaya Besar’ Hanya RM559

Inilah Masanya Nak Beri Duit Hari Raya Tanpa Tunai

Dengan adanya kemudahan teknologi terkini, duit raya pun boleh diberi tanpa tunai. Setiap peranti Huawei termasuklah model baharu, Y6p pengguna boleh mengakses APPGallery di mana ia menawarkan beratus aplikasi terkini untuk kemudahan penggunanya.

Antara aplikasi popular yang ada di dalam APPGallery adalah Maybank2u, Touch n’ Go eWallet, dan Boost. Syukur Alhamdulillah, anda masih boleh hantar dan terima duit raya!

Menonton Filem Bersama Di Rumah Pun Boleh

Raya Norma Baharu Bersama Huawei Y6p ‘Skrin, Bateri Dan Gaya Besar’ Hanya RM559

Khas untuk pengguna Huawei Y6p, mereka ditawarkan Viu Premium secara percuma untuk dua bulan. Macam mana nak dapatkan siaran ini? Caranya mudah saja, pengguna hanya perlu muat turun aplikasi Member Center di APPGallery. Kod percuma boleh didapati di aplikasi Member Center ini.

Dengan adanya Viu Premium, pengguna Huawei Y6p dapat menonton pelbagai filem dan drama popular tanpa iklan, serta filem eksklusif untuk pelanggan Viu Premium.

Bagaimana nak dapatkan Huawei Y6p ini? Y6p kini boleh dibeli di kedai rasmi Huawei, di kedai fizikal serta dalam talian, Huawei.

Untuk maklumat lanjut, pengguna boleh layari laman web rasmi, Huawei serta Facebook Huawei Malaysia.