isteri mengamuk

Jangan main-main dengan amukan wanita yang bergelar isteri. Gara-gara suami kantoi curang, mempunyai hubungan dengan wanita lain mengakibatkan sebuah pesawat terpaksa mendarat cemas.

Kejadian yang berlaku di New Delhi baru-baru ini, seorang wanita berang menyebabkan pesawat dinaikinya membuat pendaratan cemas selepas mendapat tahu ketika dalam penerbangan suaminya curang.

Akhbar Hindustan Times India melaporkan, wanita warga Iran itu dalam perjalanan dari Doha ke Bali menaiki pesawat Qatar Airways bersama suami dan seorang anaknya kelmarin.

Ketika suaminya tidur, dia menggunakan jari suaminya untuk membuka telefon yang mendedahkan kecurangan lelaki terbabit.

IKLAN

Pesawat Terpaksa Mendarat Cemas, Isteri Mengamuk Suami Kantoi Curang

Gagal Kawal Diri

Penumpang tersebut gagal mengawal diri apabila mendapat tahu suaminya mempunyai hubungan sulit dengan wanita lain.

IKLAN

Berang dengan penemuan itu, wanita terbabit dilaporkan mula memukul suaminya. Kru kabin campur tangan namun gagal menenangkan situasi.

Apabila episod dalam pesawat menjadi tidak terkawal, juruterbang memutuskan membuat pendaratan tidak dijadualkan di Chennai.

IKLAN

Wanita itu, suami dan anaknya kemudian diarah keluar pesawat yang meneruskan perjalanan mereka ke Indonesia.

“Keluarga itu menghabiskan masa di Lapangan Terbang Chennai dan dihantar ke Kuala Lumpur menaiki pesawat Batik Air. Tiada tindakan polis diambil,” kata pegawai. Qatar Airways enggan mengulas apabila dihubungi. -AFP

Sumber: Berita Harian

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI