Sumber / Sumber Foto : Facebook Neelofa

Muhammad Bilal Putera Sulung Neelofa dan Haris, selebriti dan juga usahawan wanita terkenal Neelofa telahpun selamat melahirkan anak sulung lelaki pada 29 Januari lalu.

Putera sulung yang dilahirkan di sebuah hospital di ibu negara itu diberi nama Muhammad Bilal Muhammad Haris. Berita gembira tersebut dikongsikan menerusi kenyataan media yang dikeluarkan suaminya, Haris.

Muhammad Bilal Putera Sulung Neelofa & Haris “Alhamdulillah Syukur Ya Allah. Moga Jadi Anak Soleh”

Muhammad Bilal Putera Sulung Neelofa & Haris

“Assalamualaikum Muhammad Bilal bin Muhammad Haris” begitulah entri yang ditulis menerusi akaun Facebook Neelofa. Sekaligus mengumumkan nama anak yang baru dilahirkan.

Dalam pada itu, di ruangan komen rata-rata peminat dan rakan-rakan artis turut memberikan ucapan tahniah kepada Neelofa dan Haris. Malah ada yang mendoakan agar anak yang baru dilahirkan menjadi anak yang soleh.

“Alhamdulillah syukur ya Allah, Tahniah ayah dan ibu. Moga sihat walafiat ibu dan anak.Moga jadi anak yang soleh.Aamiin.” komen Khairiyah Mim Kongli.

Muhammad Bilal Putera Sulung Neelofa & Haris “Alhamdulillah Syukur Ya Allah. Moga Jadi Anak Soleh”

IKLAN

Muhammad Bilal Putera Sulung Neelofa & Haris “Alhamdulillah Syukur Ya Allah. Moga Jadi Anak Soleh” Muhammad Bilal Putera Sulung Neelofa & Haris “Alhamdulillah Syukur Ya Allah. Moga Jadi Anak Soleh”

Muhammad Bilal Putera Sulung Neelofa & Haris “Alhamdulillah Syukur Ya Allah. Moga Jadi Anak Soleh”

Haris Mohon Doakan Kesejahteraan Isteri & Zuriat

Haris menerusi kenyataan media telah berkongsi berita gembira tersebut dan memohon agar dapat  menitipkan doa bagi kesejahteraan isteri dan zuriatnya.

“Assalamualaikum wbt. Alhamdulillahirabbil’alamin. Puji dan syukur kami panjatkan kepada Allah SWT untuk segala berkat dan rahmat-Nya, isteri saya, Noor Neelofa Mohd Noor telah selamat melahirkan Putera sulung kami pada 29 Januari 2022 jam 3.44 petang.

IKLAN

“Syukur Alhamdulillah, segala urusan dipermudahkan, kini isteri saya sedang berehat dan kami sedang melalui satu fasa yang sangat menggembirakan untuk kami sekeluarga.

Rasa Sangat Bersyukur

“Saya dan Neelofa ingin merakamkan jutaan penghargaan dan rasa penuh bersyukur atas doa yang dikirim oleh anda semua. Terima kasih atas ingatan kalian sejak kami mendirikan rumah tangga sehinggalah kami menimang cahaya mata.

“Sebagaimana kalian mendoakan kesejahteraan saya dan isteri tahun lalu, mohon titipkan juga doa-doa yang baik agar zuriat yang berada di pangkuan kami ini mampu menjadi khalifah yang dapat memberikan kebaikan kepada agama dan negara. Terima kasih,” tulis Haris.

IKLAN

Menarik Lagi : Neelofa “Daripada Kita Mengkritik, Lebih Baik Sebarkan Semangat Supaya Para Guru Lebih Berkeyakinan”

Bimbang, Andai Tak Bangun Semula Esok, Neelofa Buat 4 Amalan Ini Sebelum Tidur

Mingguan Wanita: MW doakan Neelofa dan anak diberikan kesihatan yang baik. Selamat berpantang Neelofa. Tak sabar nak tatap wajah anak sulung pasangan popular ini!

Sumber / Sumber Foto : Facebook Neelofa

Follow kami di :

Facebook : https://www.facebook.com/mingguanwanita
FB Grup Cerita Mak-mak Hari Ini : https://www.facebook.com/groups/ceritamakmak
Website: https://www.mingguanwanita.my/
Instagram : https://www.instagram.com/mingguanwanita/?hl=en
YouTube: https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial/featured
Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita?lang=en
Telegram MW: https://t.me/mingguanwanita