Miliki wajah ‘flawless’ sememangnya menjadi idaman setiap wanita. Malah jika ditanya kepada mereka, apakah perkara paling dibimbangi mengenai kecantikan pasti jawapannya kulit berminyak, berjerawat dan jeragat serta bintik hitam pada wajah.

Wahai wanita jangan biarkan diri anda kurang selesa dan tidak berkeyakinan, percayalah untuk cantik sebenarnya tidak memerlukan kos yang tinggi paling penting bijak memilih produk.

Sesuai untuk wanita yang mempunyai kulit berminyak, berjerawat, liang pori yang tersumbat dan kulit sensitif, Hada Labo Rejim Produk Kawalan Minyak membantu menyerlahkan seri wajah anda.

Mudahnya Rutin Penjagaan Kulit Wajah Harian

Bagi hasil terbaik, wanita di luar sana amalkan Hada Labo Rejim Produk Kawalan Minyak secara konsisten setiap hari. Rutin penjagaan kulit wajah harian yang mudah dengan menggunakan Booster Serum dari Hada Labo merangkumi losyen, serum dan moisturiser.

Anda juga harus tahu cara merawat kulit supaya dapat mengekalkan kecantikan seterusnya mencapai matlamat kulit agar cantik, sihat dan berseri-seri. Pasti aura kejelitaan akan menyerlah.

Ingin kulit wajah yang cantik tidaklah sesukar mana, anda boleh amalkan tiga langkah penjagaan wajah iaitu dengan mencuci muka, meletakkan serum sebagai pelindung kulit muka dan moisturizer sebagai pelembap.

Nyahkan Kulit Wajah Berminyak

Wanita jangan biarkan wajah anda berminyak, pastikan produk yang anda gunakan sesuai. Sememangnya jika wajah berminyak akan menampakkan kulit berkilat dan memudahkan jerawat timbul.

Ketahuilah tujuh punca kulit wajah anda berminyak antaranya, perubahan hormon, tidak menjaga pemakanan, stress, faktor genetik, pola tidur dan cuaca panas,

IKLAN

Jangan risau jangan sedih! Penggunaan Hada Labo Rejim Produk Kawalan Minyak secara konsisten bukan sahaja boleh mengatasi masalah kulit berminyak malah hindari jerawat, parut jerawat, jeragat dan liang-liang pori besar.

Buat mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak, jerawat dan sensitif. Selepas membersihkan wajah gunakan gabungan produk-produk terbaik dari Hada Labo iaitu Blemish & Oil Control Lotion, H.A. Supreme Cica Soothing Booster Serum dan Hydrating Snow Dew.

Miliki Wajah ‘Flawless’, Nyahkan Kulit Berminyak & Berjerawat

Blemish & Oil Control Lotion

Blemish & Oil Control Lotion membantu mengawal lebihan minyak dan juga mengurangkan jerawat. Produk ini diperkaya dengan ekstrak hatomugi yang membantu mengawal masalah kulit jerawat serta melegakan iritasi.

Bukan itu saja malah Blemish & Oil Control Lotion diformulasi dengan campuran asid hyaluronik dan campuran ekstrak botanikal yang berkesan mengawal lebihan sebum. Malah paling penting masalah kulit anda yang berminyak, berjerawat dan liang pori yang tersumbat dapat diselesaikan.

IKLAN

Miliki Wajah ‘Flawless’, Nyahkan Kulit Berminyak & Berjerawat

H.A. Supreme Cica Soothing Booster Serum

Diperkenalkan khas buat mereka yang mempunyai kulit berjerawat dan kulit sensitif. Produk ini kaya dengan kompleks Centella Asiatica 20,000ppm dan 4 jenis asid hyaluronic.

Malah ia juga boleh menghidrat dan menenangkan kulit yang teriritasi dalam masa 5 minit sahaja. Paling penting teksturnya ringan dan cepat meresap ke dalam kulit.

Miliki Wajah ‘Flawless’, Nyahkan Kulit Berminyak & BerjerawatMiliki Wajah ‘Flawless’, Nyahkan Kulit Berminyak & Berjerawat

IKLAN

Hydrating Snow Dew

Produk Hada Labo Hydrating Snow Dew merupakan pelembab dan krim wajah. Mengandungi ceramide yang mengandungi nutrient lembapan. Kulit akan lebih anjal.

Juga mengandungi bahan Lilac & Swiss Edelweiss Essences membantu mengecilkan liang pori dan  mengawal minyak yang terhasil. Produk ini juga dapat mengurangkan iritasi dan melembabkan kulit wajah. Jangan risau, tiada bahan alkohol, pewangi, mineral oil, MIT dan Diglycol.

Ternyata koleksi penjagaan rejim wajah seharian Hada Labo yang terbaik. Sangat ideal untuk mereka yang mempunyai kulit yang berminyak, berjerawat dan liang pori yang tersumbat. Menambahkan kejelitaan wanita dan pastinya akan membuatkan wanita lebih yakin untuk melangkah ke hadapan.

Miliki Wajah ‘Flawless’, Nyahkan Kulit Berminyak & Berjerawat

Jangan berlengah sebarkan kebaikan Hada Labo Rejim Produk Kawalan Minyak ini bersama kenalan anda. Sila layari Hada Labo Malaysia dan MY Hada Labo | Facebook untuk lebih lanjut.

TONTON VIDEO TERBAIK INI

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI