Masa Masuk Kat Jambatan Farah Rasa Pitt Ada..
Masa Masuk Kat Jambatan Farah Rasa Pitt Ada..

Sebaknya catatan, Farah Ahmad, isteri kepada pengarah filem Pitt Hanif yang dikhuatiri lemas ketika memancing di Sungai Mela, Jerantut, Pahang. Sejak petang semalam, Farah berada di lokasi kejadian bersama-sama team SAR yang mencari suaminya.

Pitt Hanif merupakan anak pelakon veteran terkenal Fauziah Nawi. Kejadian yang menimpa anak pelakon itu berlaku kira-kira jam 1 tengah hari semalam, apabila bot fiber yang dinaikinya bersama rakan jurukameranya, Sham Mokhtar terbalik dan terbelah dua.

Sham berjaya diselamatkan, namun Pitt terus dibawa arus deras.

 

 

Tulisnya,

I know u @pitthanif
Be strong.
Insyaallah kita akan jumpa. Masa jalan masuk jalan kat jambatan Farah rasa Pitt ada. Be strong tau.
Bomba terpaksa stop usaha pencarian hari ini (semalam) sebab dah lewat akan sambung esok.

Terima kasih kawan-kawan yang datang dari KL, bomba dan orang kampung. Insyaallah kita jumpa yer Pitt. Because I know u my man.
Farah tunggu ok.

Hari ini usaha mencari masih diteruskan dan isteri ini begitu mengharapkan berita terbaik buat keluarga mereka.

IKLAN

 

Masa Masuk Kat Jambatan Farah Rasa Pitt Ada..

 

Menunggu Berita Terbaik Untuk Anak-anak..

Salam Subuh.
Alhamdullilah terima kasih alam kerana cuaca yang baik. Semoga Allah mendengar doa-doa yang dipanjatkan buat suamiku, Pitt Hanif.

Ampitt my man my totties Farah still here waiting for you. Moga Allah memberi berita yang terbaik untuk anak-anak kita yer Pitt.

I still need u my congkiang congkueh.
#prayforpitthanif

IKLAN

Doa Dari Rakan Artis Untuk Pitt Haniff

Ramai rakan artis terkesan dengan kehilangan Pitt Hanif, yang disifatkan sebagai individu yang baik ini. Masing-masing memanjatkan doa agar urusan mencari Pitt dipermudahkanNya.

 

Masa Masuk Kat Jambatan Farah Rasa Pitt Ada..

 

Kata pelakon, Rita Rudaini, “Allahuakbar.. kawan-kawan, sama-sama kita doakan.. moga sahabat kami director Pitt Hanif selamat. Ya Allah hanya kau yang Maha Besar. Selamatkanlah sahabat kami semua saudara Pitt. Baru lepas kol ibu tadi. Saya pulak yang nangis.. kuatnya hati seorang ibu.”

 

IKLAN

Masa Masuk Kat Jambatan Farah Rasa Pitt Ada..

 

Tulis Sherry Al-Hadad, “Minta semua tolong panjatkan doa kepada rakan kami Pitt Hanif supaya dipermudahkan urusan penyelamat untuk mencari beliau yang hilang di Sungai Pahang. Terima kasih semua.”

 

Masa Masuk Kat Jambatan Farah Rasa Pitt Ada..

 

Kongsi pelakon Saharul Ridzwan, “Minta jasa baik semua untuk mendoakan Pitt Hanif. In Sha Allah, semoga semuanya selamat dan dipermudahkan segala urusan. Be strong kak Farah Ahmad dan ibu, Fauziah Nawi. Amin Ya Rabb.”

Sumber/Foto : Farah Ahmad

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI