Kos belanja barangan dapur semakin tinggi. Pastinya golongan mak-mak perlu fikirkan bajet yang terbaik untuk keluarga mereka. Apatah lagi mak-mak ini merupakan menteri kewangan keluarga. Mereka perlu bijak berbelanja dan pastinya perlu memilih lokasi beli belah sesuai dan berbaloi.

Bagi mak-mak yang ada anak ramai mereka perlu bijak dan praktikkan pembelian barangan basah dan kering di pasar mahupun pasar raya yang menawarkan harga yang berbaloi.

Perancangan dan kawalan perbelanjaan dapur yang betul sangat penting. Jangan sampai perbelanjaan melebihi kewangan yang diperolehi.

Amalan golongan mak-mak membeli barangan keperluan wajib ada di rumah dengan berjimat dan pastinya hidup berjimat memerlukan displin yang tinggi supaya tidak terjebak dalam perbelanjaan luar kawal.

Memang Berbaloi & Ceria Beli Belah Di My Lotus’s! 

Tanya saja pada golongan mak-mak di manakah pilihan utama mereka membeli belah, sudah pasti ramai yang akan menyebut My Lotus’s.

Destinasi ini menjadi pilihan dek kerana My Lotus’s bukan hanya menyediakan keperluan dapur, malah pasar raya ini juga menawarkan lebih daripada segalanya termasuk pelbagai pilihan kategori barangan lain seperti pakaian dan produk kecantikan.

Paling menceriakan bukan saja tempat beli belah khas untuk mak-mak tapi untuk satu keluarga. Bagi anda yang tidak ada masa untuk turun padang My Lotus’s tidak hanya menawarkan pengalaman beli-belah secara fizikal, malah pengguna turut boleh membuat pembelian menerusi aplikasi Lotus’s.

IKLAN

Paling penting harga yang ditawarkan menjimatkan poket mak-mak! Sebab itulah mak-mak memilih My Lotus’s kerana banyak kelebihan beli belah di sini. Ada saja promosi yang ditawarkan dalam usaha memberi nilai terbaik kepada pengguna.

Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik

Banyak Manfaat & Ganjaran Istimewa

Manfaat baik kepada ahli My Lotus’s, jika anda membeli-belah anda boleh mengumpul mata ganjaran bagi setiap barangan yang dibeli! Bagi anda yang belum menjadi ahli My Lotus’s jangan berlengah, cepat-cepatlah daftar semestinya setiap ganjaran yang diperolehi akan menceriakan hidup. Malah tawarannya sudah tentu murah dan menjimatkan duit poket mak-mak setiap bulan!

Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik

Keistimewaan Bulan Ahli My Lotus’s

My Lotus’s juga sentiasa memudahkan mak-mak, paling penting ‘mesra poket’. Tergambar keceriaan wajah mak-mak bila barangan keperluan dapur boleh didapati dengan harga yang berpatutan.

IKLAN

Lotus’s merupakan peruncit multirangkaian terbesar jika menyertai Ahli My Lotus’s anda akan nikmati promosi eksklusif sebagai ahli. Malah inisiatif yang dilakukan oleh My Lotus’s  juga turut memberikan penjimatan terbaik istimewa pada Bulan Ahli My Lotus’s dan semestinya kebaikan berganda buat pelanggan setia mereka!

Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik

Kempen Khas Buat Pelanggan Setia Ahli My Lotus

Paling membahagiakan terbaru My Lotus’s akan mengadakan promosi hebat buat pelanggan setia yang juga ahli My Lotus’s bermula pada 22 September hingga 19 Oktober di seluruh rangkaian My Lotus’s di seluruh negeri.

Banyak Ganjaran Ahli My Lotus’s

Apabila anda sudah menjadi ahli My Lotus’s tiba masanya untuk anda menikmati pelbagai faedah-faedah:

IKLAN
  1. Anda akan perolehi lima kali mata pada item terpilih sepanjang kempen dijalankan.
  2. Ahli eksklusif My Lotus’s akan menerima harga promosi jenama kegemaran anda.
  3. Ganjaran kejutan pada 13 Oktober sehingga 19 Oktober, nantikan set calendar siap siap!

Semestinya pengalaman membeli belah barangan keperluan di My Lotus’s cukup mudah. Dengan keahlian My Lotus’s harga eksklusif, mata ganjaran yang senang diperolehi dan paling sempoi dapat tebus mata ganjaran dengan mudah ya!

Jangan risau jika tidak ada masa keluar beli belah, My Lotus’s bekalkan keperluan runcit dan rumah dengan pembelian mudah secara online di platform tersedia Lotus’s!

Malah pelbagai kaedah pembelian yang boleh pelanggan pilih termasuk menerusi platform e-dagang Lazada, Shopee, Happy Fresh, Grab Mart serta Food Panda.

Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik

Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik

Istimewanya Bulan Ahli My Lotus’s, Nikmati Pelbagai Manfaat & Penjimatan Terbaik

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI