Wanita dan kecantikan sememangnya tidak boleh dipisahkan. Sejak dari usia remaja digalakkan golongan ini menitik berat soal penjagaan kulit agar tampil awet muda walaupun sudah berumur kelak.

Mudah saja sebenarnya, nak cantik anda perlu rajin dan amalkan rutin penjagaan kulit terutamanya di bahagian wajah! Jadi jika anda sudah mencecah usia 30an tidak perlu lagi berasa gusar dan bimbang mengenai masalah kulit wajah. Pastinya anda akan kelihatan hebat dengan wajah yang berseri-seri.

5 Tip Rutin Penjagaan Kulit Wajah

Di sini dikongsikan lima tip rutin penjagaan kulit wajah harian yang cukup berguna agar kulit anda lambat berkedut dan sentiasa nampak cantik dan segar.

Pertama anda wajib membersihkan wajah dan jangan abaikan rutin cuci wajah setiap pagi.

Kedua, amalkan serum wajah di mana serum adalah pengganti kepada krim kecantikan dan ianya lebih menyerap berbanding krim.

Ketiga, jangan lupa sapukan pelembap muka atau moisturizer. Kelembapan kulit memainkan peranan penting kepada kesihatan kulit muka.

Keempat pastikan kulit wajah sentiasa segar dengan facial mist atau spray. Paling penting yang terakhir jangan lupa sebelum melangkah keluar rumah anda perlu memakai sunscreen atau sunblock untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV.

Hasil Lebih Cepat Berbanding Dengan Serum Biasa! Booster Serum Ini Mengandungi Formula Whitening Injection!

Booster Serum Terbaik, Mengandungi Formula Whitening Injection

Tahukah anda serum merupakan antara keperluan penting dalam rutin penjagaan wajah. Selain memakai pencuci, toner dan pelembap, serum juga sangat penting dalam penjagaan dan rawatan kulit wajah.

IKLAN

Serum terdiri daripada molekul yang lebih kecil dan kepekatan bahan aktif yang sangat tinggi. Disebabkan molekulnya yang kecil, Ia berupaya menembusi jauh ke dalam kulit untuk membekalkan nutrisi kepada kulit sekaligus membantu kulit anda lebih mulus.

Hasil Lebih Cepat Berbanding Dengan Serum Biasa! Booster Serum Ini Mengandungi Formula Whitening Injection!

Pilihan Tepat, Serum Dinaik Taraf

Semestinya Hada Labo H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum menjadi pilihan tepat anda yang mahu memastikan kulit wajah lebih cerah dan menawan. Produk baru dari Hada Labo ini merupakan booster serum yang menjadi pilihan ramai kini.

Paling istimewa Hada Labo HA Supreme Vita Booster Serum BAHARU ialah serum yang telah dinaik taraf. Ia mengandungi formula suntikan pemutihan yang dapat mencerahkn kulit dengan berkesan.

Malah booster serum jenis ini juga memberikan kesan yang lebih cepat berbandng serum biasa. Pastinya dapat membantu menambahkan kejelitaan pada wajah anda.

IKLAN

Paling penting Hada Labo H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum ini juga mampu membantu menyelesaikan masalah seperti bintik hitam, parut jerawat, kulit kering dan bermacam lagi.

H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum diformulasi  dengan 4 tahap Hyaluronik Asid (H.A) premium dan bahan-bahan yang pekat untuk merangsang fungsi bagi menghalang bintik hitam dan parut jerawat untuk mengahsilkan kulit yang cerah berseri.

Hasil Lebih Cepat Berbanding Dengan Serum Biasa! Booster Serum Ini Mengandungi Formula Whitening Injection!

Diperkaya Dengan Formula Whitening Injection

Booster serum ini juga diperkaya dengan formula Whitening Injection iaitu 5% Niacinamide, Vitamin B12 dan Hyaluronik Asid untuk membekalkan kelembapan dan mencerahkan kulit.

Selain itu terdapat fungsi-fungsi lain pada booster serum ini iaitu membantu mencerahkan kulit kusam dan mengurangkan bintik gelap dan parut jerawat sebanyak 48%.

IKLAN

Selain tu Hada Labo H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum juga mengandungi 4 jenis Hyaluronik Asid untuk memberikan kelembapan maksimum kulit. Malah tekstur ringan juga memudahkan penyerapan jauh ke dalam kulit sehingga lapisan dermis 1.5mm

Kagumnya! Sudah pasti anda tidak mahu melepaskan peluang selepas mengetahui segala kebaikan serum wajah jenis ini yang mampu membantu memberi kecerahan dan kejelitaan pada kulit.

Sempena pelancaran produk ini, Hada Labo telah menghasilkan video muzik “Teman Sejati” dan cabaran “Hada Labo Vita Booster Serum Spot & Win Challenge”. Sila layari https://www.hadalabovitachallenge.com/

– Apa yang perlu anda lakukan? Cari 10 objek tersembunyi dalam muzik video tersebut dan anda berpeluang memenangi hadiah bernilai RM20,000. 

– Peraduan ini akan bermula 6 Disember 2021 hingga 2 Januari 2022

Dapatkan sekarang Hada Labo H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum di Watsons  HADA LABO, HA Supreme Vita Brightening Concentrate 30ml | Watsons Malaysia

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI