berbelanja-jimat

Belanja barang dapur sekarang ini tak lagi macam dulu. Kalau tak harga barang naik, barang dapur pula tiada stok di kedai. Susah nak cari. Bukan sekali dua terbaca rungutan pengguna akan masalah harga barang naik sekarang ini. Sampai dah tak tahu nak berbelanja jimat macam mana lagi.

Mendengar keluh kesah pengguna, Datuk Rosyam Nor, penerbit dan juga usahawan St Rosyam Mart Sdn Bhd mengajak pengguna berbelanja jimat pada 25 Julai nanti.

Kongsinya bersempenan pembukaan cawangan pasaraya itu di Sungai Buloh, akan diadakan jualan harga ayam 88 sen seekor.

Bukan itu saja, satu papan telur ayam akan dijual pada harga RM2.88 sen.

Kongsinya di instagram miliknya, “ayam mahal.. Maa.. naa adaa.

Ayam seekor 88 sen aje hoi.

Telur ayam 1 tray RM2.88 sen.

Semua akan berlaku bermula ada pembukaan #strosyammartsungibuloh #24jam

Pembukaan

25 Julai

@strosyammart

Cari REMPAH AYAM : https://invle.co/clc5xpf

IKLAN

Berbelanja Jimat.. Banyak Lagi Barang Harga 88 Sen

Pasaraya St Rosyam Mart ini juga beroperasi di Taman Setiawangsa Kuala Lumpur, Taipan Business Centre, Subang Business Centre dan Seksyen 9, Shah Alam.

Sebelumnya, menjelang Syawal lalu pasaraya ini pernah menawarkan ayam segar berharga RM1.49 seekor bagi menghargai peminat drama 30 Hari Sebelum Raya.

Pasaraya baru yang bakal di buka di Bandar Baru Sungai Buloh itu juga menyediakan barangan basah, frozen, barang dapur segar dan sebagainya.

IKLAN

Baca : Tak Payah Masuk Setitik Minyak Pun, Ayam Goreng Sedap Tetap Garing

Sebagaimana yang dikongsikan Datuk Rosyam Nor, bukan saja ayam berharga 88 sen. Ada banyak lagi barang-barang lain berharga 8 sen, 88 sen di pasaraya mewah yang menawarkan harga borong.

Perkongsiannya itu mendapat sambutan baik dari kalangan peminatnya yang gembira dengan harga ayam murah yang ditawarkan.

IKLAN

Mingguan Wanita : Kenalah bersiap-siap dari sekarang, simpan ‘date’ dalam kalendar, man nak dapat ayam harga semurah itu.

Sumber/Foto : iamrosyam

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI