Panggilan haji telah tiba lagi…

Bilakah agaknya rezeki kita untuk menjejak kaki ke rumah Allah. Sukar untuk digambarkan dengan kata-kata bila dapat menjadi tetamu Allah. Beruntung kita bila dapat rezeki yang tak diduga ini.

Walau bagaimanapun,peluang yang terbuka luas ini, gunalah sebaik-baiknya dan pada masa yang sama tentu ada cabaran yang kita sendiri tidak tahu. Mungkin juga dalam menjaga kesihatan semasa di sana untuk melancarkan segala urusan ibadah nanti. Malahan, dengan anugerah yang diberikan ini, rebut peluang dengan berdoa kerana waktu inilah pintu doa terbuka luas.

IKLAN

Manisnya Haji, topik yang menjadi pilihan untuk Mingguan Wanita Talkshow kupas pada esok hari. Bersama hos Siti Elizad dan co-hos, PU Hafiz membincangkan tentang lebih lanjut bersama pakar, Hjh Maznah Daud (Penasihat Ibadah Haji JAKIM dan tetamu jemputan, Fauziah Nawi.

Untuk sebarang komen dan persoalan untuk ditanyakan kepada tetamu dan juga pakar, hubungi Talian Teman Wanita Anda di 03-89389647 atau komen terus di ruangan komen yang disediakan. Jangan lupa jumpa esok ye semua!

IKLAN

#mingguanwanitatalkshow

#mingguanwanita

IKLAN

#temansetiapwanita
#AstroPrima105

#AstroPrimahd121

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI