Ashraf Muslim

Tahniah kepada pelakon lelaki, Ashraf Muslim kerana isteri keduanya, Wan Sakinah sudah selamat melahirkan bayi perempuan seberat 3.07 kilogram pada jam 5.35 petang semalam.

Pelakon yang sebelum ini mempunyai tiga cahaya mata bersama kedua-dua isterinya iaitu Sarah Ashraf, 4, Anas Ashraf, 3 dan Adam Ashraf, 2 melahirkan rasa bersyukur pada Allah atas rezekinya kali ini.

“Assalammualaikum semua…

Syukur, Alhamdulillah. Keluarga AM @ashrafslegacy bertambah lagi. Terima kasih Allah untuk kurniaan yang tidak ternilai ini. Alhamdulillah, isteriku, Sakinah telah selamat melahirkan seorang anak perempuan seberat 3.07kg pada jam 5.35 petang semalam (3 Sept 2018). Terima kasih ibu!”

IKLAN

Harapan Dan Doa Atas Kelahiran Puterinya

Tergambar perasaan yang cukup gembira, Ashraf berharap kehadiran anaknya ini boleh jadi penambah kasih sayang mereka sekeluarga.

“Selamat datang ke dunia anakku. Ayah, mama, ibu, Sarah, Adam dan Anas semuanya excited tau. Semoga menjadi anak yang solehah, sri kandi yang hebat di mata Allah, sihat dan seorang yg penyayang seperti kakak dan abang-abang kayh.”

IKLAN

Satu lagi, semoga kehadiranmu anakku membawa ukhwah kita sekeluarga bertambah erat. Amin, insyaAllah. Doakan AM sekeluarga yea.

IKLAN

“Terima kasih kepada Dr Mazita, semua staf nurse dan juga warga Avisena Specialist Hospital diatas layanan yang diberikan. Tq so much. Semoga Allah memberkati dan merahmati kesemuanya.”

Teruja tengok cara ikatan suami isteri pelakon lelaki ini, satu aura positif! Tumpang bahagia dengan kehadiran orang baru dalam keluarga ini, semoga Allah limpahkan rahmat dan rezeki yang luar biasa buat mereka.

Aamiinn.