Walau Cuma Tukar Beg Sekolah Idaman, Sepanjang Tahun Anak Senyum Bahagia
Kredit foto : astroawani.com

Boleh bayang tak macam mana seronoknya anak-anak bila dapat beg sekolah bertemakan idol yang mereka suka? Wah! Sampai menari kegembiraan mereka di pasaraya bila tahu mak ayah belikan beg cantik itu untuknya.

Sebab itulah, perlunya mak ayah rancang keperluan sekolah anak seawalnya. Masa ini mak ayah lebih selesa memilih keperluan sekolah yang anak-anak suka. Lagipun promosi Beli Terus Senyum 2019 di Tesco sudahpun bermula sepanjang bulan November hingga 2 Januari 2020.

 

Walau Cuma Tukar Beg Sekolah Idaman, Sepanjang Tahun Anak Senyum Bahagia

Anak-anak Boleh Pilih Barang Sekolah Ikut Citarasa

Bagi memenuhi citarasa anak-anak yang kaya dengan imaginasi, Tesco memperkenalkan set barangan persekolahan 4 dalam 1 yang mengandungi beg sandang, beg pelbagai guna, bekas pensil dan botol air. Bertemakan bintang idol kanak-kanak, iaitu kuda bertanduk idaman anak-anak, My Little Poney

Set ini juga menyediakan barang keperluan sekolah mengikut karektor idaman seperti Avengers dan Frozen 2. Selain set ini, Tesco juga menjual barangan sekolah yang lain seperti pakaian sekolah, kasut, beg dan alatan tulis untuk anak-anak.

 

IKLAN

Walau Cuma Tukar Beg Sekolah Idaman, Sepanjang Tahun Anak Senyum Bahagia

 

Tak sabar nanti anak-anak mahu melangkah sekolah. Silap-silap, hari-hari anak-anak akan cuba di rumah berulang menggayakan beg cantik yang ada di tangan.

Promosi Beli Terus Senyum Tesco kali ini berbeza daripada yang lain. Kelainan penuh berani ini dibawakan bersama seiring dengan styling K-Pop yang menyerlah dengan warna-warna neon.

IKLAN

 

 

IKLAN

Pertandingan Tarian Beli Terus Senyum

Mak ayah akan nampak meriah warna warninya barangan keperluan sekolah anak-anak itu nanti. Seiring dengan itu, music video Beli Terus Senyum pun digubah seiring dengan lagu K-Pop. Malah, anak-anak pun menari mengikut rentak tarian K-Pop.

Wow! Boleh bayangkan kan macam mana seronoknya anak-anak nanti nak ke sekolah bila dapat keperluan seiring dengan citarasa mereka.

Menariknya, anak-anak pun boleh sertai pertandingan tarian video muzik Beli Terus Senyum yang bermula dari 14 November 2019 sehingga 13 Disember 2019.

Pemenang utama berpeluang memenangi 1 set Nintendo Switch dan 200 penyertaan awal yang sah layak menerima RM5 eBaucar.

Cuma buat pembelian RM50, anak-anak layak bertanding. Simpan resit sebagai bukti pembelian ya. Dan bolehlah siap-siap buat kumpulan tarian anak-anak, paling minimum 2 orang kanak-kanak dalam satu kumpulan.

Kalau anda nak dapatkan info lanjutatau terma & syarat tentang peraduan ini, anda boleh layari : https://www.tesco.com.my/Highlights/Contest/Dance-Off-Challenge/HighlightDetails/