Home Rezeki Dikongsi Bersama

Rezeki Dikongsi Bersama

Berat mata memandang berat lagi bahu memikul, hanya anak-anak yatim ini sahaja yang tahu perasaan bersarang di hati. Sayu menatap setiap satu namun Colours of Ramadhan membawa keceriaan yang ditunggu, berkongsi rezeki dengan anak-anak yatim di Negeri Sembilan. Siri jelajah terakhir program redONE Colours of Ramadhan ini pastinya menjentik hati kita dan terasa ingin bersama meraikan momen gembira. Alhamdulillah keceriaan terpancar dan nikmat rasa syukur dipanjatkan tatkala redONE Foundation sudi berkongsi rezeki bersama.

Bersama hos Sembang Wanita, Kak Girl dan tetamu jemputan En Megat Ishak, Ketua Hal Ehwal Korporat, redONE Network Sdn Bhd & Nurul Syahira Binti Aszahar, Penyelia Informasi dan Latihan redONE secara live di FB Mingguan Wanita pada 7 Mei 2021 jam 3 petang menyingkap edisi penutup jelajah Colours of Ramadhan ini.
Salam Ramadhan dan Selamat Hari Raya daripada kami semua di redONE dan Mingguan Wanita.

#redONENetwork #redONEFOUNDATION #redONEMemangBest
#mingguanwanita #mingguanwanitaXsembangwanita #temansetiawanita #sembangwanita #ColoursofRamadhan #COR2021 #CSR #kitasupport #rakanniaga #hulurkantanganringankanbeban #bantuansosial #bantuan #malaysiaVideo Berkaitan