Bila dah masuk 30an, macam-macam masalah muncul! Ada yang ada masalah kulit wajah, bau badan dan lagi parah tetiba muka nampak tua sebelum usia!

Tak perlu mengeluh dan rasa hilang keyakinan, sebab anda boleh selesaikan masalah itu dengan cara ini...

CARA TRADISIONAL ELAK KULIT KUSAM DAN JERAGAT

1. Susu Tambah Madu

Mula-mula cuci muka dengan air bersih, kemudian sapu wajah dengan campuran susu dan madu (3 sdt susu dan 1 sdt madu) pada wajah.

2. Gel Lidah Buaya

Sapukan gel lidah buaya pada wajah selama sekitar 15 minit kemudian bilas.

3. Masker Yogurt, Pisang & Lemon

Lenyek sebiji pisang, 10 sdt yogurt dan beberapa titis lemon. Kemudian sapu pada wajah selama 15-20 minit, kemudian bilas dengan air. Kulit anda akan jadi lembut kalau selalu buat!

HILANGKAN BAU BADAN

1. Cuka Epal

Tuang cuka dalam mangkuk, celup bebola kapas dalam cuka dan sapu pada ketiak atau anda boleh bilas ketiak dengan cuka sewaktu mandi.

2. Lemon

Selain menghilangkan bau busuk, lemon juga membantu mencerahkan kulit yang hitam bawah ketiak. Hiris lemon dan sapu perlahan-lahan pada ketiak.

3. Tawas

Cucur air pada tawas dan sapu bawah ketiak, in shaa Allah bau badan akan ghaib!

Kalau anda jenis nak cepat dan mudah, boleh cuba produk ZellRa Beauty.

Mesti ramai tertanya-tanya, ZellRa Beauty ini apa ya? ZellRa Beauty ini dihasilkan bagi menepati ciri dan kehendak asas pengguna produk kecantikan di Malaysia ini khususnya. Dan antara produk dari kami adalah perfume, produk kecantikan dan tablet! Jangan risau, produk kami ini disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia, halal, tidak mengandungi bahan kimia berbahaya, produk Bumiputera, serta mengandungi bahan ekstrak semula jadi!

Kami perkenalkan dahulu produk pertama kami iaitu minyak wangi dari ZellRa Perfume! Cukup mudah dibawa, tahan lama dan mesra ibadah! Haaa, itu pakej yang cukup lengkap untuk kami di ZellRa Beauty memperkenalkan produk minyak wangi kami, Zellra Perfume!

Jadi di bawah ini kami senaraikan ciri-ciri perfume kami ini dan cara penggunaan untuk anda semua yang kami hargai!

1. 5ML

2. MUDAH DIBAWA

3. PRODUK BUMIPUTERA

4. TAHAN LEBIH LAMA, LEBIH 8 JAM

5. DIILHAMKAN DARI JENAMA LUAR NEGARA

6. KESEMUA SENARAI PERFUME KAMI ADALAH YANG PALING DI CARI PENGGEMAR PERFUME

7. MENEPATI CITARASA RAMAI PENGGUNA

8. BOLEH DIBAWA SOLAT

Produk minyak wangi ZellRa Perfume ini ditampilkan dengan bau yang maskulin dan lebih menonjol sesuai dengan rutin seorang lelaki di luar sana akan kekal wangi walaupun selepas bermain futsal atau apa jua aktiviti lasak yang sering dilakukan abang-abang di luar sana. Untuk kaum-kaum Hawa, kami amat mementingkan penampilan anda semua agar lebih tampil feminine dan yakin!

Ok, anda boleh pilihproduk minyak wangi ZellRa Perfume yang ada, janji sesuai dengan 'selera' sendiri...

UNTUK PEREMPUAN

  • Orne inspired by GUCCI FLORA
  • Jovial Amour inspired by JESSICA SIMPSON FANCY LOVE
  • Le Fervent inspired by DIOR ADDICT
  • Reverie inspired by BRITNEY SPEARS MIDNIGHT FANTASY
  • La Floraison inspired by AVRIL LAVIGNE FORBIDDEN ROSE

UNTUK LELAKI

  • Lavish inspired by PACO RABANNE ONE MILLION
  • Exuburance inspired by HUGO BOSS ENERGISE
  • Daring Red inspired by DUNHILL RED

UNTUK KANAK-KANAK

  • Nouveau inspired by BODY SHOP APPLE BLOSSOM
  • Cheeky Cherry inspired by ESCADA CHERRY IN THE AIR
  • Joyberry inspired by BODY SHOP STRAWBERRY

Harga juga tidak mahal kerana kami prihatin dengan poket abang kakak di luar sana, dan dengan itu kami perkenalkan harga produk minyak wangi ZellRa Perfume ini cuma berharga RM 10.00 sebotol!

Ya, anda tak silap membacanya! Cuma RM 10.00 sahaja!

Beralih pula ke produk kecantikan kulit dan wajah, kami di ZellRa Beauty komited dalam menghasilkan produk-produk berkualiti, halal serta bebas dari bahan kimia!

Kami perkenalkan Zelly Tablet dari ZellRa Beauty!

Kebaikan tablet ni...

1. MENAMBAH KECERAHAN SECARA SEMULAJADI DAN MENYELURUH

2. MENAMBAH SERI DAN GLOW KULIT

3. DIHASILKAN DARI EKSTRAK BUAH MARKISA, ANGGUR, DAN ASTAXHANTIN YANG KAYA DENGAN AGEN ANTIOKSIDA DAN MEMPERCEPATKAN PENCERAHAN KULIT

4. MENAMBAH KETAHANAN KULIT DARI SINARAN UV MATAHARI

Haaa... seronok tak bila dapat tau kelebihan Zelly Tablet ni?

Jangan risau, tiada kesan sampingan dalam pemakanan tablet sis ni. Ianya sebagai pemakanan tambahan sahaja!

Sebiji sehari je pun dah memadai!

Harganya pula tak mahal! Cuma RM65.00 sahaja!

Dari perfume sehinggalah ke tablet, kami akhiri produk kami yang terakhir bagi melengkapkan keseluruhan produk berkualiti dari ZellRa Beauty ini dengan memperkenalkan produk kecantikan wajah dan kulit, iaitu Problematic Skincare dan juga Anti Aging Skincare!

Untuk set Problematic Skin ni, ia termasuk dengan Cleanser, Moisturiser dan juga Serum! Sesuai untuk anda yang berdepan dengan...

1. KULIT BERMASALAH SEPERTI JERAWAT

2. KULIT KUSAM

PERLU KE RAWAT KULIT KUSAM?

Kulit kusam boleh kena pada sesiap saja bila anda jenis malas jaga kulit wajah. Tambah pula kulit anda jenis kering! Untuk melembabkannya ada banyak produk pelembab untuk kulit kering dan kusam. Gunakan pelembab setiap hari secara teratur dan jangan lupa membersihkan wajah selepas aktiviti, perlahan kulit anda akan berangsur cerah dan lembab!

3. JERAGAT

4. DAN KELIHATAN TAK BERMAYA

Lagi istimewa... tiga barang terus kami bagi harga RM 110.00 sahaja!

Untuk Set Anti Aging, ini termasuk dengan Cleanser, Moisturiser Anti Penuaan dan Serum Anti Penuaan!

KEMBALIKAN KEJELITAAN 20AN ANDA SEMULA!

Harga untuk Set Anti Aging, cuma RM 120.00 sahaja!

Mana nak beli semua produk dari ZellRa Beauty ini?

Hubungi kami segera di talian,

01126041967

01126041967

01126041967

Kita cantik sama-sama, okay!

Like page kami di FB, ZellRa Beauty dan follow IG @zellra.beauty