Ada perempuan, sanggup berdiam diri walau 'ditibai' hingga luka dan lebam satu badan. Tetapi kalau dah sampai anak jadi mangsa pukul, ibu mana yang boleh tahan?

Sebelum ini pernah viral di media sosial kes seorang isteri yang dipukul teruk oleh suami hingga menyebabkan lelaki tersebut ditahan pihak berkuasa.

Sebelum ini pernah viral di media sosial kes seorang isteri yang dipukul teruk oleh suami hingga menyebabkan lelaki tersebut ditahan pihak berkuasa. Sejak semalam viral lagi cerita keganasan rumah tangga kali ini turut melibatkan anak yang masih kecil dan tidak berdosa.

Status dimuat naik oleh wanita menggunakan nama Hannah Azzara itu mendapat ribuan perkongsian daripada netizen yang menganggap perbuatan tersebut dilakukan oleh syaitan yang bertopengkan manusia.

Actually i tak nak pon kecoh pasal ni . But since most of my friends and relatives pon suruh i buat jadi i terpaksa.Kawan yang polis pon cakap viralkan baru orang atas nampak (itupun kalau nampak)

Ok . Dah seminggu Ahsan kena pukul dengan Daddy dia sendiri , i dah buat report . Dah masuk hospital 5 days . Tapi sampai niari tak ada apa apa update from polis . I've call the IO yang ambil kes ni pon diorang lepas tangan .

Dia pukul anak i sampai ada blood clot dalam telinga kiri Ahsan . Tapi sampai sekarang dia masih bebas .

Yang lain i tanak cerita panjang. I cuma nak tanya. Kalau kes macam ni memang polis tak ambil tindakan ke ?

-- update--

And since ramai kawan kawan ex husband yang PM cakap kat i diorang tak percaya dia bole buat macam ni kat i . So sini i tambah gambar i masa dia bantai i paling teruk . I did make a report but then i tarik balik pasal i kesiankan Ahsan .

Sepanjang 5 thn perkahwinan i tak pernah cerita buruk dia pada sesiapa even parents i . I simpan sendiri . But now i mmg da tak tahan sangat . I da tak kuat nak simpan sendiri . I hope tak de yang anggap i nak memburuk and memfitnah dia as in i ada bukti .

And kalau ada yang perasan i tak pernah nak upload 1 pon gambar ex husband dalam FB , sbb i jaga muka dia , jaga nama dia . Pasal i fikir kalau2 i ada tersalah update ke dia yang malu .

This side ada blood clot dalam left ear Ahsan . Doctor kena tunggu 2 weeks untuk telinga Ahsan fully recovered baru bole periksa if there any problem.

http://polopoly.karangkraf.com:8080/polopoly/polopoly_fs/1.582976.1478570499!/image/image.jpg

This part was swollen very bad sampai ada nanah kat dalam. I can't even imagine macam mana dia buat sampai bernanah . Sampai sekarang bengkak tak hilang.

http://polopoly.karangkraf.com:8080/polopoly/polopoly_fs/1.582978.1478570635!/image/image.jpg

 This picture was taken after the incident . I da washed up all the blood . Atas hidung i koyak , doctor nak jahit i tak kasi . So they gam only . And also i lost my teeth. Masa dia pukul i ni . I lunyai tak larat nak jalan. Ambulance yang datang ambik i .

http://polopoly.karangkraf.com:8080/polopoly/polopoly_fs/1.582979.1478570687!/image/image.jpg

 

Guys . Imagine how Ahsan time kena macam i . Sama !

Sumber: Facebook Hannah Azzara