• 820
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    820
    Shares

Beberapa jam yang lalu pelakon dan penyanyi, Elly Mazlein meluahkan rasa kecewa apabila bekas suami Azmi Hatta dipercayai mahu mengurangkan tuntutan nafkah nafkah anak mereka, Putri Sara Sefhia yang kini berusia dua tahun selepas berpisah.

Elly atau Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi, 38, memuat naikkan gambar motor dan screenshot berkenaan bayaran motor berkuasa tinggi di Instagram. Menerusi luahannya di Instgram, Azmi

Bila motor lagi penting dari anak.

@azmi_hata Mama dah banyak kali cadangkan dekat daddy sayang, jual la motor tu kalau rasa terbeban.

Tapi mama yakin daddy sayang mewah sekarang ni sebab dah ada production haussss.

@azmi_hata dah buka production house, mewah sekarang.

“Tapi tanggungjawab pada anak pulak diabaikan. Sempit rezeki kalau berkira dengan darah daging sendiri,” luah Elly di Instagram miliknya.

Cc : @drwanazizah

@azmi_hata
@azmi_hata
@azmi_hata
@azmi_hata
@azmi_hata

@azmi_hata dah block kakak lina .. tempe pun block kakak lina tapi kakak lina tak kisah sebab ada 👀 @azmi_hata sini.

“Tayimmmm raya kau sebuk nak minta gambar sama, siap kau .. kakak lina dah bagi tau awal-awal ni. Kakak lina dah standby gambar kita 1 femeliiii dah ni. Jumpa anak tak nak, bila raya menyebuk nak bergambar bagai kau jaga.”

 

“Duit nafkah anak adalah rm1500 BUKAN rm500.”

Bayaran nafkah anak adalah untuk setiap bulan, bukan sesuka hati kau ikut #isthikarahcinta yg kau amalkan dari dulu.

Dendam dengan mama, anak tak berdosa jadi mangsa.

Dendam peti ais rosak kamu.. Dendam apanye lagi, Engko tu dah kawin dan ada anak lagi. Apa yang tak puas hati lagi? Apa yang engko nak semua dah dapat. Ke nak pujuk kakak lina, lepas tu kakak lintak layan. Tu yang buat engko marah sangat nihhh??? Tak hingin aku nak balik dengan engkooo #MuntahHijoo.

 

Ada netizen yang mengikuti perkembangannya, turut meluahkan rasa kecewa dengan apa yang berlaku dan cukup emosi bila melibatkan anak.

Elly berkahwin dengan pengarah drama, Azmi Hatta pada 9 November 2014 namun mereka mengambil keputusan untuk bercerai pada 15 Oktober 2015.

Azmi kemudian berkahwin dengan Faye Kusairi pada 9 April 2017 dalam sebuah majlis tertutup yang diadakan di kondominium D’Pines, Jalan Ampang dengan dihadiri ahli keluarga terdekat.

Sedih bila jadi macam ini, tambah pula nak dekat raya. Apa pun, team Mingguan Wanita doakan moga masalah ini boleh diselesaikan dengan cara yang baik demi anak yang masih kecil.

Jangan Lupa Komen

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
KORPORAT   |   POLISI DATA PERIBADI  |  PENAFIAN   |   LANGGANAN   |   PENGIKLANAN   |   KERJAYA   |    HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendali Oleh Astro Group

error:
" "